Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

"Tužbe zbog ujeda pasa vid organizovanog kriminala"

Novosadska "Čistoća" na ime odšteta i troškova sudskih postupaka, po tužbi građana zbog ujeda pasa, mora da plaća milione evra, kaže direktor ovog preduzeća Dragan Božić i dodaje da je da se radi o jednoj vrsti organizovanog kriminala.

Od danas "Novosadska jesen"

Tradicionalna manifestacija "Novosadska jesen" počinje u utorak u 11h, a posetioci će moći da na jednom mestu, na više od 3.000 metara kvadratnih izložbenog prostora, posete više tematskih izložbi.

LSV očekuje zabranu Pokreta 64 županije

Temerinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozvao je nadležne da jasno kažu šta se dogodilo u subotu u tom mestu nakon objavljene informacije da su petorica pripadnika Pokreta 64 Županije uzvikivali nacističke pozdrave i parole, a potom i pretukli dvojicu mladića.

1.260 porodica oslobođeno plaćanja računa

Čak 1.260 domaćinstava u Novom Sadu dobilo je u septembru račun za komunalije sa iznosom nula u akciji Informatike kojom, oni koji redovno izmiruju dug, jedan mesečni komunalni račun ne moraju da plate.

Fudbaleri Vojvodine dočekuju Hajduk

Utakmicama 9. kola danas se nastavlja fudbalski šampionat Srbije. Vojvodina će na svom terenu protiv kulskog Hajduka pokušati da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu od 1. septembra.